Hei! Her komme det en ny runde med lekre hyttestuer. Ble litt sent ute, da vi har hatt langhelg på hytta i deilig pinsevær.

Der har jeg kost meg med barn og barnebarn. Og da er min førsteprioritet barnebarna 😀 Kan jo ikke sitte med nesa i en pc da, skjønner dere 😉 Så derfor vil enkelte innlegg komme litt senere enn tenkt noen ganger. Men her kommer nest siste innlegg om hyttestuer.

Starter med 2 bilder (toppen og under) fra den koselige stua til@gurihm. Hun har hytte ved sjøen som ligger i Åfjord.

@sofiesfarmor har også delt 4 flotte bilder med oss fra hytta i Naurak hyttefelt i Treungen. Hun har laget seg ny flott tv-benk i skifer. 

Til slutt kommer det 8 bilder fra den stilige fjellhytta hytta til @ingerlisebk

Så mange herlige hyttebilder som gir så mye tips og inspirasjon 😀 Gleder meg til å starte på del 4. Der er det også masse godbiter jeg skal dele med dere. Så følg med!

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

* Uke 22 kjører vi på med hytte-gang

* Og i uke 24 prøver vi oss med hytte-bad

* Uke 26 blir det Hytteloft/hems

* Uke 28 Hytte-utestue

* Uke 30 Utekjøkken

* Uke 32 Utepeis/grillplass

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone

 

 

 

#hytte ,  #hyttestue ,  #hytteliv ,  #hytteinteriør ,  #interiør ,  #stue