God søndag! Her kommer siste innlegg om temaet <Hyttesoverom>, å det er så mye fint og koselig å se på. Det er bilder fra både sjø og fjellhytter. Får man ikke noen tips her, så vet ikke jeg! Vi starter med ett herlig bilde fra @uteinnegarnogpinne_nassimora over her. 

Så kommer ett bilde fra Marie Valvik. Hytta er fra 1967 og ble bygd av en gammel sjømann fra Austevoll. Soverommet ble i maritim stil selv om hytta ligger på fjellet.

@sivmcookie har også delt 1 flott bilde med oss.

Så deler @lenefusche 2 bilder med oss. Utrolig gøy å se hvor flott det kan bli på loftet/hemsen. Her er det plass til mange 🙂 Dette paradiset er en liten gammel tømmerhytte uten strøm og vann.

@heidifayeknudsen deler også 2 bilder med oss. Det er bare så lekkert.

Så kommer det 1 bilde fra @hytteinspirasjon_fjellet. Praktisk og lunt her ja!

@hyttervielsker deler 1 flott soveromsbilde med oss hun også. 

Til slutt deler @det_enkle_liv_pa_hytta 2 bilder med Hyttekroken. Noe så flott og koselig! Dette er ei gammel gjeterbu fra Bø i Setesdalen, og er selve hjertet i hytta. Hele hytta er bygd rundt denne gjeterbua. Det blir brukt som soverom. 

Her har de funnet inskripsjoner fra helt tilbake til 1890. Dette er virkelig en skatt 🙂

Da var denne temauka over. Jeg har i hvertfall fått masse inspirasjon denne uka også. Håper dere også likte dette, og har kost dere med både kjøkkenuka og soveromsuka. Det har vært gøy å jobbe med dette, men det ligger den del arbeid bak 😉 Bilder og tekst skal settes sammen, og absolutt alle bildene må klippes og tilpasses bloggen. Men jeg gleder meg allerede til neste temauke. 

Førstkommende uke tar jeg interiørpause og skifter tema. Da blir det litt kokkelering på hytta og andre ting 😉

NB! Besøk gjerne sidene flere ganger, da det hele tiden kommer inn nye bilder som jeg legger inn på gamle innlegg som f.eks. kjøkken nå i første omgang 😉 

 

* I uke 20 blir temaet hytte-stue.

* Uke 22 kjører vi på med hytte-gang. 

* Og i uke 24 prøver vi oss med hytte-bad.

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Også utestue og uteområdet. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

 

 

Tone

 

 

 

#hytte ,  #hyttesoverom ,  #soverom ,  #hytteliv