I dag har vi slått sammen 3 bursdager på hytta. Utebursdag med masse godsaker og masse besøk. Både store og små har kost seg. Vi fyrte opp 2 bålpanner, spikket nye pølsepinner, og med hjelp av puter og pledd, så klarte vi oss bra, selv om sola uteble. Mer om bålpannematen vi hadde, skal jeg skrive om senere.

 

Men, jeg hadde ønsket meg ny lampe på stua, å det fikk jeg, hurra 🙂 Har ikke bursdag før om noen dager, men har fått litt på forskudd.

I to kvelder nå, så har vi spilt brettspillet “Rykter går”. Det er vel favorittspillet her på hytta. Vi ler godt når vi går igjennom tegneheftene på slutten av hver omgang. Jeg er elendig til å tegne, så her kan mye misforstås, hehe. 

Ellers begynner det å komme opp litt påskepynt her og der. Men her er vi mange, så det er ikke enkelt å få til ryddige fine interiørbilder, haha 😀 

Snart kommer det tips om bålpannemat og nydelige varme drikker i hytteveggen. Og sist men ikke minst, PÅSKEKONKURRANSE!!! Så følg med!!!

Kos dere på hytta alle sammen 🙂

 

Tone